Duette Shades

Duette Shades hebben een unieke honingraatstructuur, waardoor ze zacht, duurzaam en bijzonder energiebesparend zijn.
De isolerende eigenschappen van de shades helpen de warmte 's zomers buiten en 's winters binnen te houden. De bijzonder veelzijdige Duette Shades zijn verkrijgbaar in honderden kleuren en veel verschillende semi-ondoorschijnende en ondoorschijnende stoffen. De perfect oplossing voor ramen van vrijwel elke grootte en vorm.
  • Warmtewerend, comfort verhogend en energiebesparend
  • Prachtig evenwichtige plooi
  • Optimale verduistering mogelijk
  • Zéér geschikt voor grote ramen, serres en dakramen

Productvariaties

  

Dag & Nacht

Met deze unieke twee-in-één variant kunt u twee Duette® of Plissé stoffen combineren in één product. Kies voor twee verschillende kleuren, stoffen of transparanties en creëer eindeloze mogelijkheden. Geniet bijvoorbeeld overdag van prachtig gefilterd daglicht en 's avonds van verduistering.
 
 
Top Down / Buttom-up

Duette Shades kunnen van boven naar beneden, van beneden naar boven of allebei worden bediend. Dat is ideaal voor badkamers of ramen die op straat uitkijken, maar ook perfect voor kantoren waar schittering moet worden voorkomen. Letterlijk het beste van beide werelden zowel natuurlijk licht als privacy.
 
   

Eenvoudige en veilige bediening

Met het koordloze LiteRise bedieningssysteem kunt u de shades eenvoudig omhoog en omlaag bewegen naar elke gewenste positie.


 
64 mm Architella


Verhoog uw wooncomfort door de unieke cel-in-cel constructie van Architella.

De dubbele structuur verbetert de raamisolatie en zorgt voor een mooie gelijke plooi. Het daglicht wordt optimaal gefilterd zodat het product en uw interieur zijn beschermd tegen UV straling.
 Volg ons op