Plissé Shades


Frisse, geplooide stoffen in veel verschillende kleuren en stijlen, waaronder sierlijke patronen en aantrekkelijke, rijke geweven structuren.De veelzijdige en zeer decoratieve Plissé Shades zijn perfect voor ramen van elke grootte en vorm.
  • speciale raamvormen
  • verschillende coatings
  • verduisterend

ProductvariatiesTop Down / Bottom-Up

Plissé Shades kunnen van   boven naar beneden, van beneden naar boven of allebei worden bediend. Dat is ideaal voor badkamers of ramen die op straat uitkijken, maar ook perfect voor kantoren waar schittering moet worden voorkomen. Letterlijk het beste van beide werelden — zowel natuurlijk licht als privacy.
 

Dag & Nacht

Met deze unieke twee-in-één variant kunt u twee Duette® of Plissé stoffen combineren in één product. Kies voor twee verschillende kleuren, stoffen of transparanties en creëer eindeloze mogelijkheden. Geniet bijvoorbeeld overdag van prachtig gefilterd daglicht en 's avonds van verduistering.

Draai-kiepramen

Met onze optionele zijgeleiding worden uw Plissé Shades aan het kozijn bevestigd en op hun plaats gehouden. Zo voorkomt u dat er aan de zijranden een lichtspleet ontstaat. Het ranke Plissé-systeem heeft een strak uiterlijk en is dus ideaal voor o.a. draai-kiepramen en schuif- en draaideuren.

Speciale raamvormen

De strakke en smal geplooide Plissé Shades zijn geknipt voor ramen van vrijwel elke vorm, en bijzonder geschikt voor schuine ramen en ramen van serres.
  
                                        

                                         


Volg ons op