Rolgordijnen


Klassieke, zeer elegante, strakke raambekleding, geschikt voor vrijwel elke ruimte. Luxaflex heeft een ruime keuze aan patronen en kleuren. Voor iedere woning en stijl zijn er wel passende rolgordijnen.
  • decoratieve opties
  • zeer functioneel
  • verduisterend

Productvariaties
                                       
   
Verduisterend

De tijdloze oplossing voor optimale privacy en verduistering van uw kamer.


 
 
 Lichtdoorlatend/
transparan
t

Geniet van prachtig gefilterd daglicht in huis. Met transparante rolgordijnen behoudt u daarnaast het zicht naar buiten.
 
 
 Expressions

Expressions biedt u meer dan 400 prachtige kleuren en dessins die op uw rolgordijn worden geprint. Wees creatief en creëer een unieke stijl in huis. Romantische bloemen, grafische patronen, moderne fotoprints, stijlvolle borders en vrolijke kinderdessins, alles is mogelijk.
 
 
    
Stijlvolle accessoires

Om uw stijl perfect tot uitdrukking te laten komen, kunt u kiezen uit een gevarieerd aanbod aan charmante ringen en schitterende patronen met CRYSTALLIZED™ Swarovski kristallen.
 
 


 
Sierlijke roedes en biezen

De onderrand van een rolgordijn kan worden voorzien van schulpvormen, karakteristieke biezen en sierlijke roedes. U hebt keuze uit een uitgebreid assortiment aan versierelementen van diverse materialen.

 
 Decoratieve onderlat

Standaard is het Luxaflex® Rolgordijn uitgevoerd met een beklede onderlat. Voor een verassend effect kunt u ook kiezen voor een onderlat in glanzend wit, aluminium, zwart laminaat of een fraaie houtsoort.
 
 Volg ons op