Silhouette Shades

Met de ingenieuze constructie van zachtjes draaiende stoffen lamellen die tussen twee lagen doorzichtige stof hangen krijgt uw woning een subtiele luchtigheid. Zo kunt u de sfeer eindeloos variëren door de lamellen zodanig te draaien dat u meer of minder licht door uw kamer laat gaan.
  • meerdere lamelbreedtes
  • zilvermetalen stof
  • verduisterend

Productvariaties
                                
 

Sunscreen

Houdt dankzij de screenachtige transparante laag stof aan de achterzijde 25% meer warmte tegen wanneer ze zijn geopend; biedt tevens een rustig, ongehinderd uitzicht. Gekleurde transparante laag stof aan de voorzijde, screenachtige transparante laag stof aan de achterzijde. Beschikbaar in een lamelmaat van 75 en 100 mm
 
 
Matisse


Een uitgebreid palet aan intense kleuren. Gekleurde transparante laag stof aan de voorzijde, witte transparante laag stof aan de achterzijde. Beschikbaar in een lamelmaat van 75 en 100 mm.
 
 

Originale


Een bewezen klassieker in zachte, populaire kleuren.
Witte transparante laag stof aan de voor- en achterzijde.
Beschikbaar in alle lamelmaten.
 
 
Zijde

De subtiele structuur van ruwe zijde. Witte transparante laag stof aan de voor- en achterzijde. Beschikbaar in een lamelmaat van 75 mm.

 
 

Toujours

De structuur van natuurlijk linnen. Witte transparante laag stof aan de voor- en achterzijde. Beschikbaar in een lamelmaat van 50 en 75 mm.
 
Bon Soir Matisse

Vier intense kleuren uit het Matisse assortiment, nu ook met dim-outdesign. Gekleurde transparante laag stof aan de voorzijde, witte transparante laag stof aan de achterzijde. Beschikbaar in alle lamelmaten.
 
 

Bon Soir Originale

Een bewezen klassieker met het dim-outdesign. Witte transparante laag stof aan de voor- en achterzijde. Beschikbaar in alle lamelmaten.

 
 
Aurora

Budgetvriendelijke instapkwaliteit in basiskleuren – en uitvoering.
 


        
Volg ons op